Певицата Лиляна Деянова, известна като ЛиЛана, и нейният брат Мартин Димитров

...
Певицата Лиляна Деянова, известна като ЛиЛана, и нейният брат Мартин Димитров
Коментари Харесай

Певицата ЛиЛана се обяви за жертва със запис от ареста

Певицата Лиляна Деянова, известна като ЛиЛана, и нейният брат Мартин Димитров изпратиха до медиите запис, за който настояват, че е юридически от следствения арест на Софийския затвор. Преди повече от седмица двамата бяха арестувани по обвиняване за проведена незаконна група за злоупотреби с евросредства. Пред проверяващите ЛиЛана декларира, че атаката против нея е разследване на дързостта да се изправи срещу корупцията в ТОЛ системата и в Пътната организация. Адв. Николай Хаджигенов, който съставлява певицата в съда, удостовери пред " Сега " достоверността на съвсем двуминутния запис и означи, че персонално го е правил.

На него се чува Лиляна да твърди, че разполага с материални доказателства: " запис в министерството на стопанската система по време на среща сред мен, Мартин и шефа на стратегия " Конкурентноспособност ", в който той си признава, че е било подредено да ни тормозят. Както и видеозапис в Пътната организация, в който ни отхвърлят да ни дават документи за регистрация и в който ясно става името, КОЙ е индивидът, който в действителност управлява… “. След тези думи записът прекъсва, а в писмото се прецизира, че е спрян от органите на реда.

" Атаката против мен, моя съучастник и моя брат е разследване на нашата смелост да се надигнем против корупцията в ТОЛ системата и в Пътната организация. Не ни беше боязън да обявим имената на хората, които стоят зад една от най-големите обири в страната ", декларира още Лиляна пред проверяващите. Тя споделя, че обществено са пуснали сигнал от 400 страници " с материални доказателства и данни, доказващи по какъв начин парите на хората от винетки отиват в една куха компания, а не в държавния бюджет ".

" Явно огромните предприемачи се уплашиха от нашата компания ТЕЛЕТОЛ. Изплашиха се от 20 младежи, които желаеха да пуснат просто едно приложение и да продават винетки, с цел да създадат продукта по-добър за хората ", безапелационна е певицата. След това тя изяснява, че дружно с брат ѝ са приключили влиятелни университети, само че са се върнали в България и даже са били наградени от президента през 2018 г. за повсеместен публичен принос за мобилното приложение _Civi_. " Без да получим един лев от нито една община, нито от Банката за развиване, или друга държавна институция. Реалността е, че нашата компания има повече чиновници и основани артикули, в сравнение с всяка една компания, получила заем от Българската банка за развиване ", добавя Лиляна.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР